Citat:
În prealabil postat de GMihai
Pentru tine:, poate n-ai observat primul mesaj:
“Patru maxime generale care, dacă oamenii s-ar pătrunde îndeajuns de adevărul lor, ar putea fi o bună profilaxie pentru mania persecuției. Prima: motivele tale nu sunt întotdeauna atât de altruiste cum ți se par ție. A doua: nu-ți supraestima meritele. A treia: nu te aștepta ca alții să manifeste față de tine la fel de mult interes cum manifești tu însuți. Și a patra: nu-ți închipui că oamenii, în majoritatea lor, se gândesc atât de mult la tine încât să dorească în mod special să te persecute.”*
― Bertrand Russell, În căutarea fericirii
|
Eu am citit mesajul tau, care nu are nicio legatura cu realitatea. Dar tu nu l-ai citit sau inteles pe al meu, in care iti spuneam ca doar repeti tot timpul ce spune AlinB, ca si cum l-ai considera un guru. Daca el a spus ca eu am intervenit pentru ca am frustrari din trecut, ai spus si tu exact acelasi lucru. Foloseste cu incredere si creierul tau, nu doare si nu te imbolnavesti din aceasta cauza, nu doar pe al lui AlinB. Dimpotriva, chiar AlinB a amintit primul de trecut, eu doar am raspuns.
Eu am intervenit la subiect abia atunci cand Yasmina a intrat ca sa il apere pe AlinB si sa le traga de urechi pe cele doua pe care tot primul le ironizase si atacase. Intotdeauna am facut asta pe forum, chiar daca nu a fost vorba de mine, ci de alte persoane. Voi incercati sa deviati motivele doar pentru ca vreti sa recunoasteti ce faceti. Asa ca gasiti un tap ispasitor si alte motive.
Primul meu mesaj e acesta, in care le iau apararea celor doua fete:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=104