Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Domnule Admin mai sunteti pe forum?
Daca aruncati un ochi pe aici ,v-as ruga respectuos sa inchideti acest subiect deoarece si-a indeplinit misiunea si acum a devenit doar un loc de intalnire pt rafuieli personale si lucruri din trecut.
Multumesc.
|
Nu stiu daca generalizezi si ii bagi pe toti in aceaasi oala, a inceput acest lucru chiar cel pentru care ai intrat sa-i iei apararea. Eu am scris primul mesaj ca raspuns mesajului tau, pentru ca mi s-a parut nedrept ce spui si ce faci. Mi s-a parut nedrept ca, dupa ce AlinB le ironizase si judecase dupa aiurelile lui pe cele doua, atunci cand au spus si ele ceva ca sa se aparere tu sa intri sa le iei pe ele de urechi (si chiar i-ai spus unei fete sa plece). Cu atat mai mult cu cat si tie ti se intamplase ceva similar.
Si, cum era de asteptat, AlinB, pentru ca l-am criticat si el niciodata nu greseste cu nimic, a invocat frustrari din trecut. Apoi a intervenit si colegul lui. Eu doar am raspuns acelor mesaje si acuzatii. Acesta e mesajul meu, sper sa vada si cristiboss ce am scris, ca sa nu mai scrie neadevaruri:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=104