View Single Post
Vechi 26.08.2017, 20:27:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Vad ca, desi am explicat de cateva ori, se repeta aceleasi lucruri gresite, ca interventia mea ar avea legatura doar cu o presupusa ranchiuna. Unii nici macar nu inteleg cum sa aperi o persoana straina care e nedreptatita, daca nu e vorba de tine. Desi asta ar trebui sa faca orice credincios si o fac chiar si ateii si paganii, pentru ca si ei sunt oameni. Faceam asta si daca nimeni nu m-ar fi atacat pe forum pana acum. Si nu e vorba de discutii in contradictoriu care degenereaza in ceva mai agresiv, ci de persoane care ataca si isi bat joc de alte persoane din rautate. Sau pentru ca vor sa-si impuna cu forta si prin limbaj agresiv parerile lor. Tot timpul au fost aceleasi persoane, doar n-o sa zic ceva de cineva care nu ataca pe nimeni. Si, firesc, acele persoane s-au legat cam de toti, deci inclusiv de mine. Ar fi stupid sa nu zic nimic pentru ca au avut probleme si cu mine si poate se interpreteaza.

In al doilea rand, pot avea o parere despre cineva chiar daca nu mi-a facut nimic. Am o parere negativa despre Hitler sau Stalin, chiar daca mie personal nu mi-au facut nimic. Nu e o parere superficiala, la prima vedere, avand in vedere ca sunt aproape 7 ani de cand cunosc acele persoane.

Last edited by catalin2; 26.08.2017 at 20:31:51.
Reply With Quote