View Single Post
Vechi 28.08.2017, 15:42:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
14 ani vechime, deci unul care avea 18 atunci are vreo 32 acum,iar alții mai bătrâni vreo 40 ani, poate e o explicație că vechii mușterii s-au retras la casele lor, sau pe platformele cu content similar iar noua generație e interesată de facebook, vlogging, mai puțin de conținut scris.
Dacă era un forum care se putea depopula de la greva unuia - doi - doisprezece, era clar pe ducă, poate respectivii s-au plictisit de tot dar au băgat-o pe aia cu greva, oricum s-ar fi dus.

Un ultim criteriu al depopulării e criteriul epuizării subiectelor, când scrii vreo 500.000 de răspunsuri cum e și aici chiar nu văd ce mai era de discutat, la un moment dat tot ce e bun are parte de epuizare, poate certurile, polemicile sunt folosite tocmai în ideea de a mai dinamiza traficul sau din plictiseală cine știe.

Oricum nu e o idee bună intimidarea celorlalți de la a mai ieși în față, adevărat că sunt useri noi care n-au postat niciodată nimic, probabil pentru a nu fi luati pe sus, ar fi interesantă și rata de înregistrări useri noi pe lună, când ai câteva sute de cititori pe forum într-o epocă în care ziarul scris plătește bani în pierdere doar să iasă din tipar nu e chiar rău.
Forumul a intrat in amorteala prin 2010 sau 2011, cam asa ceva, nu-mi mai amintesc. Nu toti userii intra la inceput si discuta intre ei. Unii pleaca, intra unii noi, unii raman, etc. Cand am intrat eu cred ca nu mai era nimeni care a fost de la inceputul forumului. Daca ai citit ce am scris, userii noi erau intimidati sau ironizati de grupul dominant. Deci nu prea mai intrau useri noi din aceasta cauza. Iar din cei ramasi, grupul mai agresiv ii ataca pe cei pe care ii considera mai slabi sau pe cei care nu erau de acord cu ei si li se opuneau. Pana la momentul despre care am povestit in alt mesaj.
Reply With Quote