View Single Post
Vechi 17.03.2008, 19:41:24
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Eu ti-am mai spus in alte postari ca inainte sa judeci civilizatii intregi si regulile lor de viata bine stabilite sa ai decenta sa argumentezi in fapte ca sistemul tau care se bazeaza in "proiectia divina in planul terestru" la care meditezi de unul singur functioneaza.
Cred ca nu ar strica sa-ti gasesti un duhovnic ortodox(unul dintre aceia de care stii tu sigur ca nu se masturbeaza) si cu care sa-ti discuti problemele psihologice de care din pacate dai dovada
Eu unul banuiesc o trauma in urma unor incidente cu musulmani, sora ta poate...? insa acum vad ca s-ar putea sa ai una si in urma unor neintelegeri cu barbati deoarece nu este in regula felul denaturat in care vezi lucrurile

Banuiesti aiurea, nu am sora si nici traume cu musulmani nu am avut, dar vad ce le poate pielea.

La duhovnic ma duc sa ma spovedesc si sa ma sfatuiesc, dar nu iau fara sa rumeg ce mi se spune si oricum duhovnicii care i-am avut pâna acum erau oameni care vedeau înselaciunea psihologiei si psihiatriei.

Si nici probleme cu barbati nu am, doar ca sunt oripilat de acesti indivizi nedemni care considera ca e normal sa te masturbezi, ca nu e ceva grav daca te uiti si la alte femei etc.

Nu este în regula cum vad lucrurile? Dacaasta mi-o spune un sustinator al Shariei, m-am linistit. Era grav daca ma aprobai.

Traditie, esti uimitor! Eu nu cred ca exista treburi umilitoare intr-o casa, iar daca tu crezi asta, care ar fi acelea, te rog. Dar despre cei care nu traiesc in familie/ in cuplu, aceia cum se umilesc?

E umilitor faptul ca femeia faca bucataria si curatenia iar barbatul e mai sportiv, ba chiar uneori considera degradant sa participe.

La cei care nu traiesc în cuplu nu e umilitor fiindca el se îngrijeste pe sine.
Reply With Quote