Citat:
În prealabil postat de catalin2
Vezi ca nu am zis gratuit ca unii sunt orbi? Primul citat din Parintele Cleopa ce spune? Tocmai de aceea am dat acel citat, pentru ca erau unii care spunea ca Parintele Cleopa ar fi sustinut ca toti se mantuiesc, o aiureala new-age. In acel citat cu judecata parintele Cleopa spune ca toti pot ajunge la cunoasterea adevarului, fie ca sunt atei, pagani, iudei, in alte culte, au toate datele sa gaseasca adevarul si vor fi judecati in virtutea acestui lucru. Adica raspunsul la intrebarile pe care le tot puneti voi si la care nu vreti sa aflati raspuns.
|
Adică, susții din nou (și îți permiți să susții că și Perintele Cleopa ar fi susținut același lucru) monstruozitatea că
toți necreștinii vor fi judecați după legea naturală și toți vor fi condamnați.
Pe de altă parte, încerci să induci ideea că ortodocșii care îl urmează pe Părintele Cleopa ar susține că toți se mântuiesc, ceea ce e altă minciună.
În sfârșit, pentru că nu mai am răbdare, în seara asta, pentru aiurelile tale: stai liniștit, Cătăline.: tu te vei mântui, iar cei care nu sunt de acord cu tine nu se vor mântui. Ce anume înseamnă asta, numai Dumnezeu știe.....