Citat:
În prealabil postat de Traditie
Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Draga Traditie, citind opiniile tale pe marginea acestui subiect, ma duci cu gandul la un adolescent revoltat de nedreptatile din lume. Vorbesti ca un om fara experienta de viata. Pacat ca nu faci cinste numelui pe care ti l-ai ales si esti in dezacord cu Traditia Bisericii.
|
Înca unul carecrede ca are experienta de viata. Cu cât cineva e mai gol, cu atât se crede mai plin.
Sunt revoltat împotriva celor ca tine de pe acest forum. Ca sa vorbesti despre femei trebuie sa fii curat, sa lupti la sânge si cu cel mai mic gând trupesc, sa nu te fi masturbat niciodata sau daca te+ai masturbat sa+ti fi plâns pacatul ani de zile. Daca nu esti asa, e corect sa taci. Daca nu esti asa si totusi vorbesti dovedesti un caracter sinistru.
|
Cred ca treci printr-un moment mai dificil al vietii si iti versi naduful pe tot ce misca in jur. Ti se pare ca toti gresesc, inclusiv Sf. Pavel si Sf. Parinti, iar tu ai dreptate. Sper sa te trezesti din aceasta stare pana nu e prea tarziu. Ai ceva din ardoarea unui tanar "justitiar" care da piept cu toata lumea, dar iti lipseste intelepciunea si echilibrul, nu ai mintea limpede.
Cand am vorbit de lipsa de experienta nu m-am gandit la lucruri necurate, ci la ceva cat se poate de frumos. Ai avut pana acum o prietena? Daca da, ce te-a atras la ea, nu feminitatea si delicatetea ei? N-ai simtit dorinta sa o protejezi, sa-i porti de grija, sa fi generos cu ea? Pe ea n-ai vazut-o ca se bucura de intelepciunea, siguranta, barbatia omului de langa ea?
Dumnezeu a randuit lucrurile in asa fel incat daca ramanem in cele ce tin de natura noastra ne aflam fericirea. Este anormal sa-i ceri unei femei sa se transforme in barbat, sa devina un fel de competitor al barbatului, cum la fel de anormal ar fi sa ceri unui barbat sa fie efeminat. Un barbat si o femeie se completeaza in mod fericit unul pe altul.