Citat:
În prealabil postat de suslik
Asa bine. Omul mai trebuie sa gindeasca in viata cu capu, nu doar sa se ascunda in spatel autoritatilor, intotdeauna discutabile ale altora, sau ale citatelor din aceia.
|
Ce vorbesti domnule?!!
Adica aveti pretentia sa stiti care-i soarta si drumul spre mantuire a lui X si Y?
Dar cine va credeti?
Mantuirea nu tine de logica ,nici de filozofii inalte,nici de vorbe alese.
Dumnezeu se uita la inima omului. E chiar inspaimantator de simplu; daca aici ti-a mers o viata cu lingusiri,vorbe alese si tot felul de tertipuri manipulatoare -dincolo de aceasta dimensiune ramai doar tu,gol golut impreuna cu agonisirile sufletesti.
Nu stim noi care este soarta copilului nascut si mort in America ,veacuri apuse.
Dumnezeu stie ,este sufletul Lui. De unde sa stie altcineva? Sunteti profeti,sfinti, mucenici, stati de vorba cu Dumnezeu ca Moise si Adam ?
Daca da,imi cer scuze si va rog sa ma iertati- sa-mi puneti si mie o vorba buna data viitoare!
PS= mesajul este raspuns la intrebarea lansata de GMihai,desi s-ar intelege ca ii raspund direct lui Suslik(care nu a facut decat sa-mi "traduca"intentiile acestei intrebari. Deci Suslik,discursul nu-ti este adresat tie.