Citat:
În prealabil postat de Traditie
Daca asta mi-o spune un sustinator al Shariei, m-am linistit.
|
Da, cu exceptia a unor reguli cu care nu sunt de acord, sunt un sustinator al shariei pentru ca reprezinta un sistem juridic orientat pe salvarea familiei si a valorilor ei complet la polul opus al justitiei occidentale care este clar chitita pe distrugerea ei(si am si exemple directe si clare, ca asa stau lucrurile, aflate de curind daca te intereseaza).
Nu vezi ca nu numai de musulmani esti obsedat ci si de catolici care totusi au un mare merit si de care dai dovada ca cunosti foarte putin lucru care se adauga la lista ta cea lunga de frustrari.
In rindul celor care acuza pe catolici cu vehementa iesita din comun de erezie(o aiureala, o timpenie mai mare nici ca se poate enunta...), din ce am observat eu DIRECT, fac parte cei care au cerut sa plece in Italia la studii si li s-a refuzat bursa, nu le-a iesit treaba... iar acum stau pe margine si turbeaza
Revenind la catolici si cultura religioasa care au creat-o numai frustratii pot spune ca nu au adus nici un aport benefic crestinitatii, dincolo de greutatile prin care au trecut si dogmatica inchipuita care o detin....insa multi stiu foarte bine ca homo catolicus nu este numai dogma, inchizitie si cruciade ci... MUULT MAI MULT!
Asa ca sa avem respect...