Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 12.09.2017, 19:18:43
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Tu ești singurul care se dă în înălțimi aici.

Creștin ortodoxă la bază? Mă îndoiesc, acum câțiva ani erai greco-catolic, ori poate ai uitat.

Firește că sunt sufletul și problema ta, eu îi răspunsesem lui cătălin ca să nu ducă muncă de lămurire în van.
Iar snobismul regional nu-l exhib eu, ci tu, prin ură. Keep going, you're saving your soul, that's for sure. :)
La mine chestia cu peregrinarea de atunci prin credinte finite a fost, si am explicat deseori asta, exact ca alegerea unui desktop environment: pur si simplu, ceva ce apare pe ecran, ca asa imi place astazi. Miine imi place altceva, sau peste citva ani sau zeci de ani. Mi s-a parut ok atunci, sincer, dar am inteles ca trebuie sa ascult. Si nu suport asta.
Pai Catalin nu ti se adresase tie in acea postare, daca mai vad si stiu sa citesc.
Ura e un combustibil excelent. Mai autentic oricum decit toanele si misticismele superstitioase tipice pasarelelor cu batic: zicem un acatist ca sa o ducem bine, de pilda.
Si cu asta, te rog sa ma scutesti de comentarile tale profunde.
O sa distrez cind voi vedea ce va fi cu mediul social si atmosfera psihica din Untold City in urmatorii ani. Nu zic mai mult.