Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 12.09.2017, 19:23:24
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
La mine chestia cu peregrinarea de atunci prin credinte finite a fost, si am explicat deseori asta, exact ca alegerea unui desktop environment: pur si simplu, ceva ce apare pe ecran, ca asa imi place astazi. Miine imi place altceva, sau peste citva ani sau zeci de ani. Mi s-a parut ok atunci, sincer, dar am inteles ca trebuie sa ascult. Si nu suport asta.
Pai Catalin nu ti se adresase tie in acea postare, daca mai vad si stiu sa citesc.
Ura e un combustibil excelent. Mai autentic oricum decit toanele si misticismele superstitioase tipice pasarelelor cu batic: zicem un acatist ca sa o ducem bine, de pilda.
Si cu asta, te rog sa ma scutesti de comentarile tale profunde.
O sa distrez cind voi vedea ce va fi cu mediul social si atmosfera psihica din Untold City in urmatorii ani. Nu zic mai mult.
Minunat. Păi, stimabile, e un forum, comentează cine vrea. :)) Sau ți se pare că era o discuție privată și am intervenit violând intimități?

Ești șovinist. Mă rog, asta e chiar puțin spus. Tu poți urî rase întregi cu care nu ai intrat în contact și să n-ai nici o tresărire în a te numi creștin. Chestiune de consecvență, presupun.

Încă ceva: când vei mai face atâta caz de intelectul tău, asigură-te că ești și coerent. Nu doar în text, ci și în convingeri. Altfel, permite-mi să mă îndoiesc grav de maturitatea judecăților emise. Și cu asta ne vom evita politicos.