Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 12.09.2017, 23:10:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu chiar nu stii nimic nici din invatatura ortoodxa, nici din istoria Bisericii.
Pai parca eu ti-am pus pe tava istoria Bisericii, scrie alb pe negru in material recomandat de tine, ca abia in sec. VI a inceput sa se generalizeze botezul pruncilor, pana atunci ei mergand la Iad dupa mintea ta, si tu te faci ca ai orbul gainilor.

Am vazut ca nu esti capabil sa raspunzi la cateva intrebari legate de subiect, probabil erau prea complicate pentru tine, uite iti lansez una mai simpla:

"Cum comentezi faptul ca Biserica Ortodoxa, timp de secole, nu a considerat botezul pruncilor neaparat necesar, mari (viitori) sfinti, cu mame credincioase, fiind botezati abia la maturitate?"

Daca e prea complicat sa raspunzi la liber, iti dau variante de raspuns sa alegi:
1. Biserica Ortodoxa a fost in ignoranta, punand in pericol mantuirea copiilor
2. Pruncii nebotezati nu merg neaparat la Iad, mai ales ca Mantuitorul a spus "unora ca acestia este Imparatia lui Dumnezeu" - iar aceia nu erau botezati.

Desigur, ai varianta si "suna un prieten" - daca ai asa ceva...ca dupa simpatiile care le atragi pe forumuri cu ideile tale ma indoiesc.

Last edited by AlinB; 12.09.2017 at 23:34:45.
Reply With Quote