Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum
Nu am spus că nu vreau să iert, am spus că nu e drept (și nici uman/creștinesc) să-l obligi pe altul să ierte. Înțelegi? Nuanță. Adică în condițiile în care pentru Dumnezeu e atât de important liberul arbitru al omului și întoarcerea lui de bunăvoie la calea cea dreaptă, eu, o păcătoasă, să mă pun de-a curmezișul și să-i spun altuia cum TREBUIE să-și trăiască viața? Nu ți se pare deplasat?
Eu aș încerca să iert, pentru că n-aș uita ce angajament mi-am luat în momentul cununiei. Dar dacă el n-ar mai vrea să locuiască împreună cu mine și ar da familia neantului, n-am să alerg cu Evanghelia după el spunându-i că trebuie să mă iubească, doar acum x ani ne-a cununat un preot în Biserica lui Hristos.
|
Eu i-am spui lidiep ce spune Evanghelia fiindca ea nu vrea sa ierte, nu sa fuga(obligatoriu!) cu Evanghelia dupa sotul ei(cum sugerezi tu ca spune nedrept Evanghelia crestineasca si omeneasca).
Incepe sa ma deranjeze fatzarnicia ta "nuantzata", asa ca gasesc mai prudent sa ma retrag din acest duel, cerandu-mi iertare.
Sa fii sanatoasa!
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Last edited by Demetrius; 17.09.2017 at 06:22:36.
|