View Single Post
Vechi 17.09.2017, 22:29:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lidiap Vezi mesajul
Nu am incotro, poate personal nu as mai vrea sa il vad la cat am suferit din cauza actiunilor lui dar trebuie sa ramana prezent in viata fetei. Drept pentru care o duce la scoala dimineata. Am epuizat toate argumentele care sa duca la o reconciliere, pur si simplu trebuie sa accept ca iubirea noastra a murit si in ziua de azi nu se mai fac sacrificii nici macar de dragul copilului. Eu eram dispusa sa trec peste toate dar am constatat ca in ciuda tuturor incercarilor el nu-si mai doreste o familie, obligatii...
Depinde si cum pui tu problema..

Daca e ceva de genul "treci acasa, ca-ti mai dau o sansa" nu te astepta sa se intample prea multe lucruri bune.

Si din sentimentele "personale" pe care le marturisesti, e greu de crezult ca reusesti sa pui problema mult mai bine decat atat.

Si cum vine asta, o duce dimineata la scoala si atat?
Copilu ala nu zice "tata vreau sa te vad mai des" nu sta macar 1-2 zile pe saptamana cu ea?

Citat:
Momentan isi doreste libertate, parca e intr-o stansoare in casnicie.
Ce ar fi, ca inainte de toate, gen propuneri de reconciliere, sa incerci afli ce vrea de fapt si mai ales cum a ajuns aici?

Dar pentru asta trebuie asa.. o anumita atitudine, in nici un caz de "femeie puternica"...

Last edited by AlinB; 17.09.2017 at 22:36:40.
Reply With Quote