E GREU SA ASTEPTI
"E greu s-astepti, cand Domnul tace, Si n-ai raspuns la ruga ta, Dar ne te teme, fii pe pace, Hristos, la vreme, va lucra! De la-nceput a luat aminte, La glasul tau indurerat, Si-n grija-i calda de Parinte, Cu drag, spre tine s-a plecat.
Ti-a ascultat al tau ascuns, Ce nimeni altul nu il stie, Si-a plans cu tine cand ai plans, Caci te iubeste-o vesnicie!
Raspunsu-l nu ti-l da indata, Caci vrea mai mult sa il doresti, Pe El, cu inima curata.
"Tu mi-ai trimis din Cer Lumina, Si m-ai iertat de orice vina, Cand mi-ai intins o mana plina, De-ndurari, si de aceea ce vreau, Sa-ti multumesc, Preasfinte, Sa-ti multumesc fierbinte, Sa-ti slavesc Parinte, Dumnezeul meu! "
Slava intru cei de sus, Lui Dumnezeu, si pe pamant pace, intre oameni buna voire!
Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta, Slava Tie.
Toata nadejdea mea spre tine o pun, Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub sfant acoperamantul tau.
Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze in toata ziua si in tot lucrul tau. Har si pace sufletului tau de la Preabunul Dumnezeu. Amin si Aliluia!
Preot Ioan