Subiect: Bolile psihice
View Single Post
Vechi 24.09.2017, 16:09:26
marusha marusha is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acum am vazut pretul, clar, bine zis

Reclamat ca spam desi practic e hotie si crima la un loc, amaratul in loc sa urmeze un tratament, se electrocuteaza cu chestia aia sperand ca se vindeca de toate si de tot in timp ce boala/bolile avanseaza.

Cireasa de pe tort? Scrie pe pagina:

"This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease, and has not been evaluated by the FDA."

Ar trebui sa fie o lege sub care Mara Niculae sa faca nitica puscarie pentru postari gen, desi probabil numele e fals.

Mai baiatule.... FDA obliga orice companie care comercializeaza un produs de genul acesta sa puna acest mesaj. Documenteaza-te si intra pe magneticwaterscience.com si vezi despre ce este vorba, ce tehnologie unica sta la baza acestor device-ri. FDA se stie ce fel de organizatie este... Nu trebuie sa explic mai mult. Cine are o durere si vrea cu adevarat sa se vindece, gandeste cu mintea lui. Eu asta am facut, vorbesc din PROPRIE experienta nu din a altora. Fiecare e liber sa fie prost si sa se lase influentat de ce zic altii si sa inghita pastilele grase de pe tava altora sau sa gaseasca o cale reala de vindecare. Nu am mintit cu NIMIC in toata marturia mea si Dumnezeu mi-este martor.