View Single Post
Vechi 18.03.2008, 15:11:22
razvan_m
Guest

Implicit

Citand ancah:
Citat:
Citand razvan_m
Sora intru credinta Ancah, vad totusi ca nu ma prea crezi in legatura cu Talmudul de la Babylon.
Sursa din care am citat a fost vol. II a lucrarii autorului german Jan Van Helsing (pseudonim) "Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX", Editura Samizdat< Bucuresti 1999.
Lucruri asemanatoare despre evreii talmudisti sunt relatate si de marele savant roman, medicul Nicolae Paulescu in lucrarea sa "Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Franc-Masoneria", pe care o poti descarca de la urmatoarea adresa web:
http://www.misiune-ortodoxa.ro/download.php?list.40

.................................................. ...............................
Dumnezeu sa ne ajute sa putem trece prin astfel de vremuri!

Frate Razvan, nu am pus la indoiala citatul postat din Talmudul de la Babylon. Nu asta era problema, ci , dupa cum am mai spus, cuvantul jidan in loc de evreu.

-------------

Veniti sa ne inchinam Imparatului nostru, Dumnezeu.
Cred ca dreptate ai sora Anca sa ma certi pentru ca am folosit cuvantul sus-mentionat "jidani" pentru a desemna/jigni un alt popor (cel evreu). Daca Domnului nostru Iisus Hristos I-ar fi placut principiul Vechiului Testament "dinte pentru dinte" (adica jignire pentru jignire) sigur nu ar mai fi propovaduit "daca cineva iti ia haina, da-i si camasa de pe tine" sau "daca cineva te loveste peste obraz, intoarce-i-l si pe celalalt".

Dar mai bine sa-l ascultam pe renumitul duhovnic de la Manastirea Sf. Maria din Techirghiol, parintele Arsenie Papacioc, care, la o constatare cum ca "laicatul nostru se indeparteaza din ce in ce mai mult de Biserica, nemaiparticipand la slujbe si nemaitinand legatura cu duhovnicii", raspunde ca nu trebuie sa preocupe pe nimeni in mod individual asemenea constatari, ci fiecare sa se ocupe de propria persoana, la modul crestin-ortodox vorbind. Pentru ca astfel de constatari "nu vine lumea la Biserica, nu mai tine legatura cu duhovnicul" i-ar putea sminti pe credinciosi luati individual, indepartandu-i de credinta noastra ortodox, argumenteaza parintele Arsenie.

Cu alte cuvinte, nu ar trebui sa ne preocupe la modul general un astfel de subiect precum apropierea sfarsitului vremurilor sau in cazul de fata, dusmanii evrei si masoni ai crestinatatii, caci cazand in deznadejde ne-am putea departa tot mai mult de credinta in Domnul nostru Iisus Hristos.

Si pentru ce se pregatesc ei la urma urmei? Pentru instaurarea unei republici universale evreiesti, avandu-l in frunte pe Antihrist, care nu va dura mai mult de 3 ani si jumatate, dupa cum spun Parintii care au interpretat Cartea Apocalipsei. Republica pe care o va pedepsi Insusi Domnul nostru Iisus Hristos prin pogorarea Sa pe un nor,cu mnare cinste si cu semnul Sfintei Cruci aratandu-se pe cer, ca sa pedepseasca pe toti cei rai ai pamantului si sa-i invredniceasca pe cei buni ai sai de frumusetile neasemuite si neinchipuite ale Raiului Tatalui nostru Ceresc, incepand de la Adam si Eva.

Dumnezeu sa ne ajute sa putem trece prin astfel de vremuri, sora Anca.
.................................................. ............................

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote