View Single Post
Vechi 18.03.2008, 15:13:31
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi

acuma reintorcandu-ma la subiect dumneata vezi pe baza unor invatzaturi ca ar fi solutzia in cuplu un fel de renuntzare la sex, adica shtergerea caracterelor sexuale shi transformarea casatoriei in camaraderie, ca fiind solutzia la ieshirea din patimile sexualitatzilor shi ale curviei shi ale tiranieie shi ierarhiei bazate pe sex.
Hristos trebuie sa fie mereu pe primul plan. asta nu exclude sexul.

Da, în relaia celor doi cred ca sentimentul trebuie sa fie de camaraderie, nu de romanta.

Nu cred ca asta ar fi calea, intrucat este nerecomandata canonic o astfel de cale, femeile nu au voie sa-shi ia haine barbateshti shi nici sa-shi transforme personalitatea urmand firii barbatoase cum nici barbatzii nu e cazul sa se apuce la astfel de solutzii...

Nu am sustinut transformarea femeii ]n barbat din punct de vedere trupesc, deci nici la îmbracaminte, ci în spirit. Si nu atât sa devina barbat cât sa cuprinda modul de a fi asl barbatului, care e un mod deplin, independent.

A ramâne cu genul cu care te-ai nascut nu cred ca e o datorie. Femeia e lipsita de dinamism si asta înseamna si ca nu poate petrece în rugaciune neîncetata fiindca rugaciunea neîncetata presupune o renuntare la odihna. Deci cel putin din acestpunct de vedere, femeia trebuie sa devina dinamica, ceea ce e o caracteristica considerata masculina.

Reply With Quote