Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Prin boala grea a unui credincios se mantuiesc multe neamuri ale lui ajunse in Iad?
Mie mi se pare o erezie cat roata carului.
Macar ca, desigur, Biblia vorbeste clar despre importanta faptelor.
Niciun om nu va scoate, prin boala lui, pe un altul din Iad.
Singura cale de a scapa de Iad este prin jertfa lui Hristos.
|
Aici gresesti PT.
MASIV, si Hristos zice bine: nu cunosti Scriptura si nici MILA SI PUTEREA lui Dumnezeu.
Dragul meu, nu este nici o diferenta intre un suflet din Iad si un suflet de pe Pamant.
Sunt unite prin dragoste.
Ce fel de "dragoste" mai am eu fata de copilul meu din Iad daca eu ma blochez in "nu se poate sa ma rog pentru el", inventie pe care dracul a scos-o de undeva pentru a nu scoate sufletele luate de el in Iad???
Nu este tot copilul meu?
Nu este la fel ca si mine, un suflet?
Il iubesc mai putin?
Despartirea asta este una creata artificial de niste versete intelese gresit.
Hai sa luam urmatoarea situatie: eu am un copil, a gresit toata viata, a murit, se duce in Iad.
Ma rog pentru el lui Hristos si Hristos ce imi va raspunde: de el nu ma milostivesc, pentru ca scrie in biblie ca eu nu am mila fata de cei din Iad ????
Hristos este DOMNUL MILEI SI AL IUBIRII si nu al versetelor.
Zice Dumnezeu sa IUBIM pe aproapele nostru.
Zice Hristos: daca un bou il scoti sambata din groapa, oare nu se cuvine cu atat mai mult pentru un suflet de om sa ne rugam si sa ii daruiasca Hristos mantuire?
Cel care ne-a invatat sa masuram lucrurile se opreste intr-un verset prost inteles?
Izolarea asta a Iadului pe care o propui este o varianta de un egoism maxim, o pedepsire fara mila a fiecaruia dintre noi.
Daca un parinte face fapte bune pe pamant care compenseaza de 100 de ori relele copilului si le face PENTRU COPILUL SAU, oare Hristos nu se va uita la lucrul asta si nu va da salvare sufletului copilului?