View Single Post
Vechi 30.09.2017, 14:28:48
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Care carte?
Da, mai mulți din Sf. Munte.
Cum care carte, cea pe care ai dat-o tu, a preotului din Canada. Asa cum scrie si acolo, inca din 1730 exista in Molitfelnicul grecesc rugaciuni se sfintire a icoanelor si tu spui ca nu exista.
Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Bravo! Articolele de pe net au rezolvat problema. Cătăline, lasă netul și revino la realitate. Legat de acest subiect (sfințirea icoanelor în Sf. Munte), am adus în discuție lucruri care se întâmplă în realitate, nu doar ce scriu unii și alții pe net. Nu mă poți păcăli cu două articole de pe net, am posibilitatea de întreba direct la sursă.
Asta e tare, spui sa nu credem realitatea care e scrisa de altii, sa te credem pe tine pe cuvant. Asta merge la cei care spun ca daca un coleg de forum spune acelasi lucru inseamna ca ala e adevarul, nu conteaza ce spune invatatura sau ce scrie in articolele ortodoxe. Uite si o dovada mai clara ca s-a sfintit chiar la Muntele Athos o copie a icoanei facatoare de minuni: http://manastirea-sfanta-elisabeta.b...ei-maicii.html
Voi nu intelegeti ca Biserica din acest moment este Sfanta, Cel care conduce Biserica este Iisus, chiar in acest moment. Iar Biserica este infailibila, nu trebuie reformata ca ar fi aparut acum sute de ani invataturi gresite.
Reply With Quote