View Single Post
Vechi 04.10.2017, 19:01:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Hai să vedem unde am recunoscut, link te rog. :)
Eu tin minte si ce ai spus tu si tu nu tii minte ce ai spus acum putin timp. De aceea discutam degeaba tot timpul, pentru ca tu uiti a doua zi ce ai spus si ce ai citit. Pe langa faptul ca ti-am aratat de vreo cincizeci de ori link-ul care arata ce au spus toti sfintii despre Daniel 7 si tu continuai sa negi. Stiu si ce am spus eu, iti reprosam tocmai ce am scris mai sus, ca ai negat luni de zile acest lucru, iar tu ai recunoscut, pentru prima data, ca te-ai inselat. Nu o sa stau sa caut eu intre cele 1000 de mesaje ale tale din ultimele luni.
Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Să înțeleg că acesți părinți nu a putut greși doar pentru că argumentează convingerile tale? Dar ceea ce a comentat Sf. Nicodim Aghioritul preferi să sfidezi, nu mai vorbim de faptul că sunt hotărâri chiar ale Sinodului VII.
Nu sfidez nimic, tu nu stii despre ce vorbim, nu ai inteles ca nici parintele Pruteanu nu sustine ce spui tu. Nu intelegi ce inseamna sfintirea. Faptul ca acei parinti si sfinti aua vut acea icoana nu era principalul argument, ci faptul ca ceea ce spun contestatarii e fals. Acela era doar un argument in plus.
Reply With Quote