View Single Post
Vechi 04.10.2017, 22:43:19
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenoirmiro Vezi mesajul
Doamne ajuta ,

As fi vrut sa întreb cum poate fi găsit partenerul de viață /viitorul soț - cu aceleași valori creștin ortodoxe-în zilele noastre.Dacă are cineva niște sfaturi as aprecia. Nu doresc sfaturi despre rugăciuni acestea le stiu de la duhovnic și din cărți. De asemenea nu cred ca trebuie doar sa te rogi și atât pentru ca oamenii nu apar la ușă. Eu am 30 de ani. Lucrez. Viața mea e intre serviciu și acasa. Și duminica la biserica. Am fost în studenție în asociații am făcut voluntariat etc.La baruri și discoteci nu merg evident.Chiar nu îmi dau seama cum poate fi cunoscut cineva în vederea căsătoriei. Am încercat site.uri de matrimoniale dar acolo se cam caută altceva. Nu prea știu ce sa mai fac.As aprecia sfaturi oneste fără critici dacă se poate.
Elena Dumnezeu sa te aiba in paza sa.Un prim pas l-ai facut ca ai deschis subiectul asta.Am un coleg de servici nu e genul Bisericos, dar este ceva special in felul lui de a fi,noi colegii ne-am oferit de ani buni sa fim nasi, daca e ceva, dar pana acum nimic. Problema este ca are 40 sau 41 de ani.
Nu sunt foarte incantat cand cineva are la CV "sunt aproape in fiecare duminica la Biserica". Poti sa faci prezenta dar sa nu fii un om schimbat cu adevarat. Nu vreau sa iti reprosez cu asta ceva , eu vreau sa spun despre el caci chiar daca nu e prezent duminica de duminica e un om deosebit. Mai putem vorbi pe pe Pm si eventual sa iti dau adresa de Facebook a lui.