Dragilor, inainte de toate as dori sa va urez un post in care sa ne uitam mai mult la intunericul din noi si la cum putem sa facem lumina cu si prin Lumina.
As dori sa spun ca am citit o parte din discutie si m-am mahnit. Pe forum ne intalnim ca sa discutam, sa comentam idei, e o confruntare de opinii. Deci nu e un loc in care sa ne jignim, sa ne suparam unii pe altii, sa ne catalogam si sa ne punem etichete, adica sa tragem concluzii legate de persoana care a scris. Fiecare din noi are si idei buna, dar si rele. Ce e important e sa ii aratam omului parerea noastra sau sa-i multumim ca am inteles si noi ceva din ce a scris el.
Eu cred ca in ce spune Traditie e un adevar. Sunt multe femei care se bucura de dependenta, doresc sa fie langa cineva fiindca nu se simt capabila sa stea singure pe picioarele lor, nu pot si nu vor sa-si duca responsabilitatea mantuirii ci prefera sa o treaca pe umerii "tovarasului" de viata, sunt unele care fug de munca dorind sa fie casnice, dar ascunzand neimplinirea lor profesionala, sunt altele care alearga dupa barbati instariti ca sa isi "asigure" viata aici, etc. Dar sunt si barbati in situatiile acestea. Ce scrie Traditie ar trebui sa fie un apel catre fiecare femeie sau barbat, la o responsabilizare in fata mantuirii, la o traire in trezvie, la un dialog permanent cu Dumnezeu, la starea de asumare a fiecarui gest pentru care vom da raspuns la Judecata.
Hai sa facem pace fratilor, ca Hristos S-a rastignit pentru pacatele noastre, iar noi ii batem alte cuie si piroane in maini si in picioare cu ciondaneala asta.
Elena
|