Citat:
În prealabil postat de Traditie
Nu înteleg de ce Cozia, acum si Mirela, duc un razboi.
Poate e din pricina afirmatiilor mele despre masturbare. Da, consider ca e o conspiratie a tacerii nu doar în societate ci si în Biserica. Este prezentat acest pacat ca si cum nu ar fi ceva grav când de fapt e cel mai grav pacat, fiindca necinstesc chipul lui Dumnezeu în om mai mult decât orice pacat, caricaturizeaza fiinta umana pâna la a nu mai putea sa fie numita om (ma refer la masturbarea masculina). Si asta se întâmpla la aproape toata populatia masculina.
S-a creat în soietate imaginea ca e normal ca la vârsta pubertatii sau adolescentei baietii sa se masturbeze si chiar si în Biserica exista aceasta mentalitate. Un om care a facut acest pacat mai mult de o singura data pierde capacitatea de a se putea pocai, de a întelege frumusetea chipului lui Dumnezeu proiectat de El înainte de facerea lumii.
Lumea întreaga zace sub cel rau în primul rând prin masturbare.
|
Problema mea cu tine este ca ti-ai schimbat brusc felul in care vezi lucrurile, ai devenit agresiv, violent, fara respect, nu pentru mine ca n-am nevoie, ci fata de lumea din jurul tau,pentru alte culturi, si ti-o spun pentru ca, in mare, te simpatizez ca altfel nu mi-ar pasa.
De ex. de ce o faci pe Mirela batjocoritoare? Eu m-as simti in al noualea cer daca cineva s-ar ruga pentru mine,... pentru singuratatea mea.
Masturbarea,da,de acord cu tine insa, din pacate, conform noilor "norme" promovate in scoli in EU si USA, ea este "necesara" si s-a "dovedit" ca practicata regulat duce la reducerea substantiala a criminalitatii juvenile.
Pe undeva cred ca este mai degraba o consecinta a hormonilor pompati in carne care au diverse efecte asupra organismului uman, de ex uite-te la gabaritul copiilor de azi, si nu vorbesc de grasime ci de inaltime.
Corpul banuiesc ca se straduieste consuma o parte in crestere insa pina la urma sperma se duce in creier lucru care duce la diferite afectiuni psihologice inclusiv criminale