View Single Post
Vechi 18.03.2008, 20:42:27
razvanm razvanm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2008
Implicit

Citand cozia
Citat:
Citand razvanm
Citat:
crestinii vor trebui sa se refugieze in adancul pesterilor, hranindu-se din mila Domnului, exact asa cum se hranea si Proorocul Ilie inainte de a ajunge in casa vaduvei care l-a adapostit.

Razvan, ce zone crezi ca putea fi folosite pentru acest scop, pentru salvarea si mintuirea noastra?
Eu tind sa cred ca ultimii crestini tot spre Asia Centrala vor trage , evident daca zonele nu vor fi cu radiatii. In Europa si in Balcani se prevad lupte ingrozitoare si la fel in tarile din jurul Israelului
Deasemenea poate in Siberia sau Africa unde nu prea sunt orase.
Numai bunul Dumnezeu stie in ce zone ne-am putea refugia noi, crestinii.
Totusi, dupa umila mea parere, cred ca faptul ca ne vom refugia in scobiturile pamantului, in pesteri, dupa cum se vorbeste in Cartea Apocalipsei, trebuie luat ca atare.
Din cauza ca daca vom fi la suprafata pamantului, in orice punct de pe glob, satelitii actuali de recunoastere pot identifica pozitia oricarei persoane cu o eroare de 4-5 metri in plus sau in minus, iar in urma informatiilor pe care acestia le furnizeaza, necredinciosul Antihrist ar pune de urgenta mana pe cei care au evitat sa se insemneze cu semnul lui pe mana dreapta sau pe frunte (acest semn al lui, fiind de fapt un microcircuit electronic, de dimensiunea unui bob de orez, ce va fi injectat subcutanat in frunte sau in mana dreapta a oamenilor, fara de care cei ce vor trai atunci nu vor putea nici sa vanda si nici sa cumpere).

Doamne, Iisuse Hristoase, ajuta-ne sa putem trece prin aceste vremuri!
.................................................. ......................................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
Reply With Quote