Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 12.10.2017, 14:29:17
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Care or fi faptele?
Pare ca pui paie pe foc. In alta ordine de idei, ar fi fost culmea ca tocmai tu sa vezi adevarul, avand in vedere buna ta intelegere cu cei doi, se spune ca cine se asemana se aduna (ca tot s-au mai dat proverbe si poezii pe topic, ochelarii tai nu le-au vazut). Cum spuneam si in mesajul precedent, in functie de cat de afectat are cineva discernamantul, va vedea distorsionat si adevarul si binele, ajungand chiar sa le amestece.

Pentru ca AlinB si-a mentionat el insusi cazierul din trecut, sa luam doar ultima luna si ceva, daca tot esti nelamurit. Doar din ce imi amintesc eu acum au fost sapte persoane care au spus acelasi lucru si s-au plans de comportamentul lui AlinB si agresivitatea lui. Unii au si plecat. Evident, in conceptia ta (voastra) ei sunt toti prosti, slabi si nu sunt la nivelul vostru. Nu stiu daca acum sunt 14 memberii activi pe forum, deci cam jumatate, e suficient? Chiar eu ma pregateam sa plec ieri, dar cand am intrat pe forum sa raspund ultima data la mesaje am vazut ca adminul a mai linistit lucrurile (presupun ca el a fost). Oricum, o linistire temporara, pentru ca nu si-a schimbat nimeni caracterul, va dura doar cateva zile. Si o interventie tardiva, acum un an am spus ca o sa ramana in curand pe forum doar userii mai agresivi, care o sa-i alunge pe ceilalti, eu cred ca asa se va intampla pana la urma.
Reply With Quote