Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
As dori sa spun ca am citit o parte din discutie si m-am mahnit. Pe forum ne intalnim ca sa discutam, sa comentam idei, e o confruntare de opinii. Deci nu e un loc in care sa ne jignim, sa ne suparam unii pe altii, sa ne catalogam si sa ne punem etichete, adica sa tragem concluzii legate de persoana care a scris. Fiecare din noi are si idei buna, dar si rele. Ce e important e sa ii aratam omului parerea noastra sau sa-i multumim ca am inteles si noi ceva din ce a scris el.
|
E binevenit apelul tau, Elena. Admit ca am recurs si eu la catalogare si ironie, fara ca sa stiu prea multe despre Traditie. Imi pare rau si il rog sa ma ierte.
Pe de alta parte cred ca i-ar prinde bine si lui sa renunte la un mod de a-si expune ideile care aduce tulburare. Opozitia pe care o intampina nu este generata atat de ideile sale (unele discutabile), cat de iritarea pe care o produce. Iritarea naste iritare, si asa ies la iveala cele rele ale noastre. "Fericiti cei blanzi caci aceia vor mosteni pamantul".
Regret ca pe acest forum nu exista posibilitatea de editare a mesajelor, in asa fel incat sa poti elimina ceea ce mai tarziu ti se pare nepotrivit.