View Single Post
Vechi 24.10.2017, 21:10:32
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Doctorul Pavel Chirilă era să-și piardă dreptul de licență medicală pentru că a vorbit despre vaccinul anti-tbc, eu am semnalat reacțiile față de ea mult disproporționate, o fi vreo rețetă să faci bani așa cum a sugerat autoarea ?

Zice că i-a vaccinat până la un moment dat, ea s-a vaccinat de la institutul Cantacuzino nu cu vaccinuri din Kazahstan.
Când a fost scandalul acela cu ecoli, orice era de vină au ajuns până la a ruina imaginea unei mărci de brânză brand românesc, numai vaccinul din Kazahstan nu putea fi luat în considerare nici la nivel de ipoteză.

Tu te-ai vaccina din Kazahstan sincer vorbind?

De ce în România e o schemă atât de încărcată de vaccinuri spre deosebire de alte state ?

Nemții vaccinează obligatoriu anti-tbc?
Off, Iorest. Legat de Olivia, recunoaște pe față că femeia s-a țicnit după ce și-a pierdut tatăl și sora (sau pe altcineva din familie). Atunci a început să o ia pe arătură cu tratamente naturiste și spune nu doctorilor, mamografiei etc. Lumea o acuză pe ea fiindcă are influență, pricepi? Pentru că sunt destule proaste cu medicina făcută pe google care iau de bun ce debitează fătuța asta citând, invariabil, "niște studii". Și da, din nerozia lor, suferă copiii (fiindcă, ce să vezi? când rămâi însărcinată nu-ți măsoară nimeni IQ-ul sau discernământul în genere).

Eu știam că vaccinurile sunt importate din Europa. Nu cunosc nici scandalul de după scandalul ecoli (asta e, când nu cunosc, admit descis).

Dacă vaccinurile pe care le amintești tu, de unde or fi venind ele, au o vechime pe piață, da. Și dacă aș avea un copil, aș respecta întru totul schema de vaccinare.

Nu știu nici ce fac nemții.