View Single Post
Vechi 24.10.2017, 22:34:08
oitza ratacita's Avatar
oitza ratacita oitza ratacita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.05.2015
Locație: RO
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Simplificați îngrozitor. De erorile din programe știți ceva? De neconcordanța materii scolare/bac și cerințele minime pe care trebuie să le îndeplinească un boboc la începerea facultății? De slaba pregătire a profesorilor plus lipsa coerenței sistemului? Se schimbă mai repede de patru ani reformele; ca exemplu, fac parte din generația care a prins și tezele unice (clasa a VII-a), și evaluare națională (final de a VIII-a). Credeți că e benefic și util pentru un copil să fie aiurit așa, aproape an de an sa se schimbe cerințele?

Să nu mai amintesc de bacalaureat, un dezastru în bună regulă, deși e alcatuit ca pentru idioți. Aici pot reveni cu un link, am scris în urmă cu doi ani mai multe despre.

În altă ordine de idei, am un frate de 12 ani și da, face teme până seara. Nu w olimpic și nici nu-i pretinde cineva performanță, e un elev cât se poate de obișnuit. Mediu.

N.b. Am trecut și prin învățămàntul vocațional (liceu de muzică) și pot compara. Da, și acolo situația e de plâns la materiile teoretice.
Nu simplificam nimic, doar ca vorbeam despre altceva.
Oricum, concluzia e ca pui mult prea usor etichete...teologii sunt fraieri, Liiceanu e netot, Plesu nu e cult, Fuego e artist mediocru...Dar e ok, esti la varsta la care inca iti permiti etichete si critica. Si am nadejdea ca vei ajunge sus, cat mai sus, poate acolo la ministerul educatiei, sa pui osul si mintea la treaba sa repari ceva din uraciunea aceasta ce a devenit invatamantul romanesc. Ar fi pacat sa te consumi doar carcotind pe forumuri.

Scuzati ca va bruiez barfoteca culta.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae)
Reply With Quote