O metoda suuuper de invatare in sesiune:
1. Platiti niste pomelnice cu viii si mortii (pana la al patrulea neam (pana la strabunici, inclusiv) la un duhovnic bun (de exemplu eu am platit la Parintele Proclu de la Mitocu Balan, jud. Neamt pustnic renumit pentru puterea rugaciunii sale), eventual si prin mandat postal.
2. Invatati pe dinafara Rugaciunile Incepatoare + Rugaciunile Diminetii, iar daca nu stati la camin e ok, le spuneti in camera voastraparticulara, iar daca sunteti caministi, mergeti la cea mai apropiata biserica care e deschisa credinciosilor pana tarziu si spuneti aceste rugaciuni. Dupa aceea puteti incepe sa invatati pana va ia somnul, asta nu inainte de a "ingurgita" doua comprimate de Memoplus (produs de Walmark) ca stimulent pentru memoria voastra.
3. Dupa-amiaza, dupa ce va treziti (daca eventual aveti timp de somn) cititi Acatistul Maicii Domnului "Sporirea Mintii" - f. folositor pentru ceea ce va trebuie in sesiune-mintea. Apoi iarasi cu doua comprimate de Memoplus inlaturati senzatia de oboseala si va puteti concentra mai bine pe invatat, chiar va vine si cheful pentru asa ceva. Puteti invata in felul acesta lejer pana pe la miezul noptii, daca n-aveti "binevoitori" care sa va deranjeze inutil.
4. La miezul noptii, spuneti Rugaciunile Incepatoare impreuna cu cele de seara, eventual rugati-va Maicii Domnului sa va ajute la examenul/colocviul pe care-l aveti si cu asta puteti sa va odihniti lejer, pana a doua zi pe la ora 9.00.
Apoi, luati totul de la capat
PS: Fiind student la Fac. de Stiinte Economice si Administratie Publica a Universitatii "Stefan cel Mare " din SV, sectia CIG, am avut urmatoarele rezultate :
(tinand cont ca am invatat numai in perioada sesiunii, proiectele rezolvandu-le in cursul anului):
1. Marketing 10;
2. Limba moderna pentru afaceri (franceza) 10;
3. Strategii Investitionale in Afaceri 10;
4. Filosofie 9;
5. Programarea calculatoarelor (Visual Basic) 9;
6. Contabilitate Financiara Fundamentala 6, eh, aici, ca la sfarsit, am cam dat-o in bara, dar pentru asta, in cursul semestrului II "lucrez" aproape exclusiv la Conta Financiara sa recuprez handicapul neaprofundarii la timp a materiei...
In rest, ce as putea sa va spun:
Doamne ajuta si spor la invatat, dragii mei studenti, de oriunde ati fi!
.................................................. .................................................. .....................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
|