Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum
Demetrius, te legi de erori de tastare (de pe telefon, efectuate în mers), în vreme ce eu îi atrăgeam lui Iorest atenția asupra unei greșeli de conținut.
Vărs în aceeași măsură în care vărsăm toÈi aici. :)
P.S. Tocmai mi-ai făcut observație, e cam târziu s-o negi.
P.S. Prietene, liniștește-te, nu am acces la nici un fel de buton. Sunt responsabilizată de soarta mea (și eventual a unei fiice pe care aș putea-o avea în viitor). Nu vreau să depind financiar de un bărbat, să-mi fie toată viața în jurul căminului, ori sa devin profesoară pentru că asta e o profesie unde "îi stă bine" unei femei.
Iorest, moașele nu sunt medici. Medicul poate fi și ortoped, la o adică, iar pentru asta îți trebuie facultatea de medicină generă plus un rezidențiat în domeniu. Și da, femeile pot face asta, deși nu vă convine.
|
Desi am subliniat ca nu ma leg de greseli, pe tine nu te intereseaza.
Nu neg nimic.
Ca nu vrei sa depinzi (financiar) de un barbat demonstreaza ca, in primul rand, nu vrei sa depinzi cu atat mai mult sentimental de un barbat pentru ca din acest aspect deriva si cel finainciar, iar asta denota revolta fata de oricine e deasupra ta; toate astea vin dintr-un orgoliu "pe cinste", vizibil destul de clar si in postarile tale. Un barbat care nu este insarcinat de responsabiltatea finaciara a familiei e... "castrat"; nu e necesar sa i se spuna, e suficient s-o simta.
De aici deriva o mare problema si o spun aici mai ales pentru ca speri ca vei avea
o fiica(?).
23. Și Micol, fiica lui Saul, n-a avut copii până în ziua morții ei.(2Regi6,23)
O spun fiindca femeia care simte astfel in cugetul ei(In conceptia ei de viata) se exclude pe sine din Imparatia lui Dumnezeu prin negarea sensului propriu: de femeie.