Ok sa revenim la subiect,la Fallen si la ingrijorarile ei.
Fallen, ar trebui sa te ingrijoreze noua ta inclinatie. Desigur ca exista un motiv pt aceasta satisfactie de a construi planuri imaginare de suferinta pt altii. Nu cunosc starea ta actuala, imi imaginez ca esti mai fericita si mai echilibrata,acum cu copilul...sau poate nu? Cel mai adesea cineva care sufera si este nefericit doreste reciprocitate si celor care par fara griji,dar nu este o regula desigur.
Adevarul il stie doar sufletul tau.
Oricum,eu te stiu un om bun,intregru(cel putin) cine stie ce noi ispite mai sunt si astea?!
Asa cum ai ghicit,nu suntem nicioadata parasiti de ispite:te-ai lasat de mintit,te apuci de fumat,te lasi de fumat,te apuci de desfrau si cand te lasi si de ala te apuci de baut sau ce mai ramane pe lista neagra:barfit, slava desarta, judecarea aproapelui etc.
Macar stii ce este bine? ca tii contul acestor ganduri si chiar te socheaza si pe tine. Partea proasta? Ca le pui pe forum ,in loc sa le spui in taina la duhovnic. Multa lume se sminteste afland de ispitele altora.
Ah si inca ceva,nu-i mai da ragaz mintii s-o ia pe campii,da-i ceva sa toace cand te plictisesti,citeste ceva ,asculta o predica,spune un Tatal Nostru sau o rugaciune scurta in gand, de cateva zeci de ori pana iti pleaca gandurile alea straine.
Incerca sa te tii de biserica duminica si la sarbatori,tine-te de post.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|