View Single Post
Vechi 27.10.2017, 00:50:29
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
E o biserică românească, Yasmina? Poate e maniera lor de a consolida comunitatea (diaspora) de acolo.
Nu ,tocmai!
Este americana-greceasca sau greceasca-americana...
Un fel de varza amestecata prin care urmaresc ca progeniturile lor sa fie motul motului; copiii lor au acces la donatii ,se aleg cu vacante de vara la o manastire pe banii enoriasilor,se aleg cu burse la scoli private sau calatoresc in tot felul de turneuri de dans grecesc. Ce am eu la afacerea asta?
Si tot ei sunt cu nasul pe sus de nu le ajungi cu prijina,se uita prin jur cu greata de parca tot timpul le miroase ceva urat.

Mie imi trebuie o biserica in care se face slujba,se face Maslu si alte servicii religioase nu in care se face politica,business, marketing si isi sustin ei plozii prin tot felul de organizatii si programe. N-au decat ,dar nu pe banii mei. Eu am bani pt copii orfani,copii cu probleme nu pt copii bogati carora nu le lipseste nimic(exceptand bunul simt si smerenia).

De ani de zile vreau sa intru in cercul de voluntari dar surpriza,nu pot intra decat cotizand nu stiu cat pe luna sau pe an? CEEEE? Adica si voluntar si cu banii luati? Nu ai mai vazut asa ceva! Ei si astia de cotizeaza,au vezi Doamne statutul de VIP si numai ei sunt crema cremelor si mega-manageri.Nu poti sa aprinzi o lumanare fara prezenta lor.

Intr-un cuvant,nu este nimic din ce avem in Romania. Asa imi trebuie!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote