View Single Post
Vechi 19.03.2008, 15:37:08
razvanm razvanm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2008
Implicit

Citand Laurentiu
Citat:
Razvan sunt si acestea pe care le spui dar ca sa se implineasca toate asa cum spun Sfintii Parinti se va arata omul faradelegii..
Si Sfantul Nil spune:
Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a lipsi.
Laurentiu,

Cele despre care am vorbit si le-am relatat mai inainte, dupa umila mea parere, reprezinta mijloace violente de taiere a legaturilor oamenilor cu Dumnezeu.
Tu vorbesti, in schimb, despre mijloace aparent pasnice de inducere in eroare a omenirii, de departare a ei de credinta fata de Mantuitorul Hristos. Deci cu atat mai mult, aceste mijloace, despre care ai relatat tu, sunt cu atat mai viclene decat cele care uzeaza de forta bruta, cu cat aparent sunt mai pasnice.

Ca veni vorba de mijloace pasnice de pervertire a dreptei credinte, asa cum e revelata ea de Domnul Iisus Hristos, mai adaug si eu unul: sustinerea de concerte de muzica laica, cu chitara si orga, in Sfintele Biserici.

Sa ne ajute Domnul sa putem trece prin aceste vremuri, Laurentiu.
.................................................. .................................................. ..............
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!
Reply With Quote