Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Si eu ce-am spus? Exact acelasi lucru inainte de tine. Se vede de aici.
Nu pot sa cred ca ai fost santajata cu acel proiect; mai degraba ca ai refuzat tu proiectul(care nici nu te interesa foarte tare, dovada ca l-ai refuzat) "la pachet" cu inchipuirea ca ai dat o lectie "necesara"... amorului propriu.
Daca te interesa proiectul aveai o carte publicata(fara compromisuri), pentru care trebuia sa muncesti... "a dracului": unde era atunci satisfactia dracului?
|
Nope, fără compromisuri n-aveam cartea, pentru că el mi-ar fi deschis uși spre posibilitatea de a o scrie (adică m-ar fi trimis în cercetare exact unde era cazul, m-ar fi pus în legătură cu oameni care au mai scris despre etc.). Ideea îi aparținea, nu era un anunț în fața facultății, pentru oricare muzicolog dornic.
Și, oricum, de muncă nu te scutește nimeni. Tot eu ar fi trebuit să o scriu, el mă îndruma, îmi înlesnea niște relații necesare și îmi cerea la schimb altceva. Altfel, ce pot să-ți zic? A spune că eu de asta am refuzat proiectul, pentru că nu mă interesa, nu fiindcă eram condiționată cu patul, e o ofensă uriașă. Eu nu voi continua în aceeași manieră. E doar ultimul mesaj pe care ți-l adresez pe forumul ăsta. O viață cu pace!