View Single Post
Vechi 19.03.2008, 17:23:37
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Nu stiu daca esti sincer în ce spui, ca te-ai simti în al noulea cer,
asta e o vorba, o comparatie

Despre schimbari, uita-te în ograda proprie. Acum câteva luni îmi cereai informatii despre tradarea patriarhului Constantinopoleului care s-a întâlnit si a facut slujba comuna cu papa si acum zici ca catolicii nu sunt eretici.

Am o intrebare. fereasca Dumnezeu, insa sa zicem ca ierarhii BOR fortati de dezmierdari viclene ale EU SI USA cad in erezie prin actiunile lor , Tu oare te vei considera eretic deoarece esti ortodox si automat esti legat cazi impreuna cu ei sau vei continua de unul singur sa-ti vezi de pacatele tale si sa-ti faci rinduielile?
Asa si cu italienii catolici de rind pe care I-am cunoscut, oameni blinzi, modesti, iubitori de pace si milostivi si care nu au nici o legatura sau vina cu ce se petrece in Vatican... acesti crestini catolici credinciosi vor exista mereu indifferent de cite dogme si aberatii vor fi adaugate in cartile lor… Lasa-ma cu ce face papa cu alti ierarhi ca nu ma intereseaza, intrebarea mea era sub forma unei curiozitati momentane de atunci…. Ce treaba avem noi si mintuirea noastra cu hobby-urile lor ecumeniste sau ecologiste…ca vai ce ne doare pe noi de …ghetarii din Groenlanda, …sufletele noastre mor pe capete dar pe noi ne tulbura faptul ca se ineaca ursii polari ca nu au de ce sa se mai agate…vai de capul nostru…. Sa fie sanatosi si Dumnezeu sa-I lumineze! Eu tin de ce ne-a spus Par. A. Papacioc care clar ne atrage atentia ca trebuie sa lasam “politica” celor de la virf si sa ne vedem de mintuirea individuala, deoarece vin vremuri grele si diavolul vrea sa ne piarda tocmai prin acest joc de culise. Aici sa ne folosim minia si iutimea si sa-i trimitem cit mai departe, in …pustie pe cei ce se joaca cu mintuirea noastra.

Stiu ca masturbarea e considerata normala si vina apartine medicilor, ei sunt cei fara de care organiyatiile religioase ar fi avut efect în lupta contra acestei nenorociri.

Masturbarea oamenilor este un subiect deosebit de complex si vina nu este numai a medicilor. As spune ca medicii mai degraba raspund in felul acesta unei necesitati care s-a creat si ceea ce spun nu este chiar de neglijat ... Tu chiar crezi ca ei din dorinte perverse si-au pierdut cu totii mintile sau fac parte din nu stiu ce conspiratie si vor sa ne masturbam “en masse” ca sa le dam lor satisfactie?

Masturbarea si ea face parte din vesnica dorinta demonica de pierdere a oamenilor alaturi de restul de patimi. In scoli este discret sugerata ca fiind o forma de anticonceptional, de ex.
Tineretul care maninca, si nu se incurca, preia hormonii din mincare si ajung ca daca nu o fac, explodeaza prin alte aberatii. Deseori masturbarea la adolescenti se produce spontan aproape ca fara sa faca nimic, de la o “boare” de vint , de la pantaloni mai strimti sau largi si din atingeri dese asa cum o fac fan-ii lor pe scena. Toata cultura occidentala, scursorile careia , din plin acum intra si in Romania, este o cultura a cocainei si masturbatoare si care le dicteaza tinerilor sa nu mai asculte si sa se dezica de la ce aud in casa de la parinti, pur si simplu simti ca citeodata ne urasc.
Asa ca care biserica, care religie…eu nu stiu ce medii frecventezi tu tu de vezi vina ca fiind numai a medicilor?… sincer nu inteleg, insa ma rog, e treaba ta
Reply With Quote