Citat:
În prealabil postat de cozia
Tu chiar crezi ca ei din dorinte perverse si-au pierdut cu totii mintile sau fac parte din nu stiu ce conspiratie si vor sa ne masturbam en masse ca sa le dam lor satisfactie?
Masturbarea si ea face parte din vesnica dorinta demonica de pierdere a oamenilor alaturi de restul de patimi. In scoli este discret sugerata ca fiind o forma de anticonceptional, de ex.
Tineretul care maninca, si nu se incurca, preia hormonii din mincare si ajung ca daca nu o fac, explodeaza prin alte aberatii. Deseori masturbarea la adolescenti se produce spontan aproape ca fara sa faca nimic, de la o boare de vint , de la pantaloni mai strimti sau largi si din atingeri dese asa cum o fac fan-ii lor pe scena. Toata cultura occidentala, scursorile careia , din plin acum intra si in Romania, este o cultura a cocainei si masturbatoare si care le dicteaza tinerilor sa nu mai asculte si sa se dezica de la ce aud in casa de la parinti, pur si simplu simti ca citeodata ne urasc.
Asa ca care biserica, care religie&eu nu stiu ce medii frecventezi tu tu de vezi vina ca fiind numai a medicilor?& sincer nu inteleg, insa ma rog, e treaba ta
|
Am zis eu asa ceva? Nu e nici o conspiratie sau dorinta perversa, e spiritul de turma si ratacirea datorata petrecerii în propriile gânduri.
Vorbeam de unele organizatii din vest, ale neoprotestantilor americani.