View Single Post
Vechi 19.03.2008, 18:34:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Dar Traditzie, poi mai grava decat masturbarea este erectia, iar ca erectzia este multzumirea de sine care nu poate izvor decat din lenevire, iar lenevirea din huzurul lumii shi huzurul lumii din ingrijorarile mortzii adica ale vietzii asteia fara Dumnezeu shi peste ele e mandria care zice ca nu mai mori adica ca eshti deja sfant ca minuni itz da dracul sa faci tu numai sa crezi ca tzi se datoreaza tzie... ???:(:(

deci mai grava ca masturbarea e erectzia, mie asha imi pare. iar unii spun ca vine de la mancare shi unsoare... adica de la lacomie ca ochiul lacomos direct in blid se uita ca de ce i-ai mancat mancarea lui sau tu ce manci shi el n-are sau nu-i dai... dar el e satul dar se uita la tine ca tu deshi eshti vai de tine, el tzi-ar lua shi coaja de la gura... ca se lacomeshte... shi tanjala deja e ca shi cum ai fi facut deja pacatul adica nu ca shi cum ci chiar l-ai shi facut... deci vezi cat e de grav? dar atunci sa-l shi faci... e nenorocire, asha cum constatzi ca e masturbarea... shi auzi acolo, e recomandata prin shcoli shi spitale... poi alea sunt shcolile shi spitalele sodomei shi gomorei... deci iata ca shi eu sunt deacord cu tine, dar prea tarziu ca multe am patimit... deci n-am fost intzelept ???:(:(
Reply With Quote