View Single Post
Vechi 19.03.2008, 18:46:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Iertati, fratilor crestini, dar nu cred ca fostul rege Mihai sa aiba o autentica traire ortodoxa, ci, la randul lui face parte din "marea familie" a dusmanilor crestinatatii, Iluminatii.
De ce spun asta?
In primul rand, ca provine dintr-o familie germana, dinastia von Hohenzolern.
In al doilea rand, autorul german Jan van Helsing (pseudonim) in volumul al doilea al "Organizatiilor secrete si puterea lor in secolul XX" citeaza aceasta dinastie conducatoare a Germaniei ca facand parte din Nobilimea Neagra (Black Nobility), o ramura a Iluminatilor, cuprinzand in special mari proprietari de pamanturi, mari financiari si avand in fruntea listei dinastiile fostilor Dogi ai Republicii Venetia, din perioada ei medievala.

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri.
.................................................. .................................................. .................................................. ..........................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
Te insheli, shi eu nu prea eram deacord cu ce a facut in ultima vreme primind compania unor politicieni shi participand prin lume la diverse evenimente, dar este iubit de Hristos, asha ca trebuie respectat... deci daca are consideratzia lui Hristos trebuie shi noi sa-l respectam caatare... shi plus de aia n-are nici o vina ca a avut averi shi bogatzii shi ca le-a reprimit inapoi... eu cel putzin nu-i gasesc hiba... Deci este regele de care Hristos spune ca este al Lui... astfel ca daca asha spune Dumnezeu cum am putea noi sa-l vorbim de rau. Fereasca-ne Sfantul! Deci te-am avertizat ca sa shtii pe cine critici... ca eu l-am shi judecat sarmanul fara sa shtiu shi ??????:(
Reply With Quote