View Single Post
Vechi 01.11.2017, 23:20:15
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
1.atitudine? compari homosexualitatea preotului, tentativele jegoase de a corupe un minor, cu ceea ce au facut copiii aia? nu ai simtul ridicolului?
Vezi ca raspunzi la ce vrei tu, si le interpretezi cum vrei tu, ca sa dea bine ptr tine,dar Adevarul? Raspunde alta data punctual ,ca sa nu le interpretezi cum vrei tu. Eu cand am zis de dreptate si adevar m-am referit la Presedintele Putin, ca la noi nu se poate, ca is oameni din astia pe margine, care spun NIMIC si nu construiesc.

Citat:
2.la husi a fost si este o cloaca, bor a facut tot ce a putut ca sa astupe gura lumii. episcopul sodomit a acceptat sa plateasca numai el, l-au santajat cu siguranta si nu numai emotional. viata bate filmul, orice cred eu ca a fost acolo s-a intamplat intreit, tu zici ca a gasit drumul drept. ma ingroziti!!! pentru ca e limpede ca asta e opinia voastra comuna, nu esti singurul. copiii aia au facut ceva obscen incercand sa faca un act artistic, tu compari bananele alea cu ce faceau aia?
Eu nu am comparat,TU AI COMPARAT. Ce act artistic ,Doamne Dumnezeule? Vezi ca ai incurcat si acolo cu bomba sexy,fata ai vroia un sfat, nu sa aiurezi. Vezi caci cu gura poti sa nu te pierzi numai pe tine, ci si pe altii.
Cand m-am referit la tineri m-am referit ca nu ii ajuta in formarea lor ca oameni lucruri dinastea.[/b]

Citat:
auzi la el... drumul drept... a gresit 40 de ani, asa, in gluma. de-acu-ncolo gata, nu mai pune gura...

deci, ma ioane, in cazuri de genul asta trebuie sa fii vehement, tu si cei ca tine, aici trebuie sa va aratati vointa in curatire.
Ma repet cand am spus de a face dreptate m-am referit la conducatori care pot face dreptate.