View Single Post
Vechi 19.03.2008, 20:53:49
razvan_m
Guest

Implicit

Ovidiu,
Stii ca esti chiar simpatic? Tonul tau imi inspira intotdeauna o buna dispozitie molipsitoare.
Numai gandul la savarsirea pacatelor nu mi-a stat in sesiune. Pur si simplu pot rezista lungi perioade si fara domnisoare dragute, senzuale care sa te atraga sa musti cu voluptate din fructul pacatului. Mai ales in sesiune.
Dar daca stau sa ma analizez bine, poate mandria de a fi luat celelalte note numai de 9 si de 10, m-a facut sa cad in neant la ultimul dintre examene. Si gandindu-ma mai profund, contabilitatea va fi pe viitor painea din care va trebui sa mananc, va fi profesia mea viitoare, asa incat trebuie sa fac ceva ca sa recuperez ceea ce nu am aprofundat de-a lungul primului semestru.
Sau ar mai putea fi o explicatie, aceea a volumului mare de materie ce trebuia studiata, dar in timpul semestrului n-am loc de invatat din cauza numeroaselor proiecte stufoase cantitativ pe care trebuie sa le duc si pe ele la bun sfarsit.
Insa indiferent de explicatii, n-am nicio placere ca sa ma ratez pe viitor din punct de vedere profesional. Asa ca "trag tare", acum cat inca mai dispun de ceva timp liber.
Reply With Quote