View Single Post
Vechi 19.03.2008, 21:35:39
razvan_m
Guest

Implicit

Georgiana,

Deoarece recunosc ca prima data am citit cu superficialitate mesajul tau postat pe topic (mai bine spus aproape ca nu l-am citit0, da-mi voie sa revin.
Citindu-ti cu atentie mesajul, sunt 100% sigur ca nu ai niciun fel de schizofrenie paranoida sau nu ori vreun altfel de boala de natura psihica, dar chinuindu-te astfel cu ganduri pe care ti le picura perfect dozate in minte vicleanul vrajmas al neamului omenesc, esti deja pe punctul de a te imbolnavi de ceea ce crezi tu, sub influenta lui Aghiuta din iad, ca ai. Pentru ca asa vrea el, diavolul. Asta si din cauza ca ti-a slabit foarte mult credinta intru Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Ramane valabil primul sfat pe care ti l-am dat si in postul precedent, de a-ti gasi un bun duhovnic care sa te povatuiasca. Fa o spovedanie generala cat poti de sincera, gandindu-te la toate pacatele care le-ai savarsit incepand de la varsta, unii Parinti spun 7 ani, altii 12 ani. Aceasta iti poate usura cat nici nu-ti inchipui cugetul si va fi un prim pas catre taierea legaturilor cu Aghiuta cel viclean. Cat despre suferinta de care vorbeam in primul mesaj, ti-o creezi tu cu mana si cu gandurile tale, ajutata de vrajmasul diavol.

In al doilea rand, pentru a frange supapa prin care Aghiuta iti transmite gandurile sale netrebnice in minte, participa la cat mai multe Sfinte Maslu-ri si Rugaciuni ale Sfantului Vasile de exorcizare a diavolilor. Nu-ti fie frica si chiar daca prin absurd ai fi posedata (ceea ce de altfel mi-e greu sa-mi imaginez, dar cine stie planurile bunului Dumnezeu pentru fiecare din noi), atunci prin glasul tau ar vorbi tot Aghiuta, nu tu, Georgiana. In cazul din urma e necesar sa ai la tine o cruce asa cum tin preotii in mana in timpul slujbei de Sfanta Liturghie, Doamne pazeste de asa ceva!

Apoi, dupa ce ai reusit prin mila Domnului sa frangi supapa de transmisie a gandurilor viclene de la Aghiuta, exista la noi in tara nenumarate plante pentru leacul sufletului (ca gandurile transmise de la Aghiuta nu ai cum sa le vindeci cu plante...), printre care busuiocul, hameiul, valeriana, iarba de sulfina, sunatoarea, insa, pentru ca ele sa-si faca efectul, trebuie sa ai bunavointa si sa participi activ la vindecarea ta. adica sa ai o stare de spirit optimista, propice vindecarii.
Iti dau mai jos link-ul la nr. 809 din 4 martie 2008 al revistei "Formula As" de unde am preluat recomandarile de plante pentru tamaduirea sufletului:

www.formula-as.ro/2000/424/forma-maxima-19/forma-maxima-1606

Georgiana, inainte de toate, izoleaza-te de orice sursa de tensiune psihica din jurul tau, iesind in aer liber la plimbari atat de lungi cat ai tu dispozitia sufleteasca sa le faci sau chiar mai lungi.

O seara placuta si linistita,
Razvan

Dumnezeu sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri, Georgiana.
----------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
Reply With Quote