View Single Post
Vechi 10.11.2017, 20:18:18
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
...
si mai scrii o alta bazaconie, o blasfemie!, cand zici la fel ca si flying, ca biblia spune ca e mai bine ca oamenii sa aleaga celibatul. mi se pare o chestie pentru care meritati o mica bataie cu pietre, nu caroaie, niste pietricele macar...
Culege tu toate pietrele ca sa nu te atinga ele pe tine.

Apostolul Pavel spune, in Duhul lui Dumnezeu(!), ca cea care se marita nu pacatuieste, dar bine face cea care nu se marita:

34. Și este împărțire: și femeia nemăritată și fecioara poartă de grijă de cele ale Domnului, ca să fie sfântă și cu trupul și cu duhul. Iar cea care s-a măritat poartă de grijă de cele ale lumii, cum să placă bărbatului.
35. Și aceasta o spun chiar în folosul vostru, nu ca să vă întind o cursă, ci spre bunul chip și alipirea de Domnul, fără clintire.
36. Iar de socotește cineva că i se va face vreo necinste pentru fecioara sa, dacă trece de floarea vârstei, și că trebuie să facă așa, facă ce voiește. Nu păcătuiește; căsătorească-se.
37. Dar cel ce stă neclintit în inima sa și nu este silit, ci are stăpânire peste voința sa și a hotărât aceasta în inima sa, ca să-și țină fecioara, bine va face.
38. Așa că, cel ce își mărită fecioara bine face; dar cel ce n-o mărită și mai bine face.
39. Femeia este legată prin lege atâta vreme cât trăiește bărbatul ei. Iar dacă bărbatul ei va muri, este liberă să se mărite cu cine vrea, numai întru Domnul.
40. Dar mai fericită este dacă rămâne așa, după părerea mea. Și socot că și eu am Duhul lui Dumnezeu.((1Cor7,34-40)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote