Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
ma asteptam sa eviti raspunsul, deh... asa esti tu. dar ma acuzi pe mine de brownisme, de mandrie si alte cele...
|
Tu ai evitat raspusurile, deviind subiectul. Ai pus o multime intrebari, dupa ce ti-am raspuns la toate si ai vazut ca nu e adevarat ce spui ai deviat catre o noua intrebare/discutie.
Citat:
1.felul in care a evoluat functia de episcop este definitoriu pentru istoria crestinismului. a existat un episcop, ambrozie, care venit cu soldatii intr-o intrunire crestina si-a pus oamenii sa strige ambrozie episcop!, gloata a preluat strigatura si iata cum ajunge asta, un aristrocrat roman, militar de cariera! (nb), ditamai episcopul. si asta-i va marca viata cui crezi? taman lui augustin!
|
Ti-am spus ca tu iti iei infomratiile numai din carti de doi bani, unde ai putut citi asemenea aberatii? Chiar si pe site-urile laice scrie ca Sfantul Ambrozie nu a vrut sa fie episcop, chiar s-a impotrivit.
Citat:
2.da, e blasfemie sa spui, atat de vehement cum o faceti voi, ca Dumnezeu prefera celibatarii, e o mizerie preluata aiurea de la pavel si de la augustin, dar cei doi nu au spus niciodata asa ceva. primul s-a adresat clerului si a scris ca el crede ca e mai bine ca el, al doilea, dupa ce si-a parasit femeile si copilul, a inceput sa urasca omul si umanitatea si a ajuns sa scrie ce a scris.
|
Sfantul Pavel spune de toti oamenii, nu de clerici. In plus ti s-au mai dat niste citate, dar preferi sa crezi doar ce vrei tu. Eu nu ii inteleg pe cei ce nu stiu despre ce vorbesc si cred ca ei stiu cel mai bine. Tu esti genul de persoana care se duce la intrunirea chirurgilor si, desi nu stie aproape nimic despre chirurgie, se cearta cu aia ca el stie mai bine si toti sunt prosti. Nu e mandrie asta?