14.11.2017, 21:08:47
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
lasa vrajelile. mereu si mereu a fost vorba despre evolutie si transformare, asta fiind parerea mea, si istorie si traditie, asta fiind pnctul tau de vedere. eu am sustinut continuu ca biserica a inceput sa se schimbe imediat dupa Inaltare, practic.
deci, ambrozie a fost membru a aristocratiei militare romane, nu avea nicio treaba cu biserica, trimis sa opreasca o intrunire crestina a ajuns cu soldatii acolo, cineva a strigat ambrozie episcop si aia a fost. gloata a inceput sa urle la randul ei si ambrozie a ajuns ditamai episcopul. asta e istorie. nu crezi? crezi ca e ceva danbrownian? sa fii sanatos, vericule! ei bine, acest ambrozie il va influenta decisiv pe augustin.
pavel nu spune despre despre toti oamenii, du-te la un preot si intreaba-l direct, nu mai citi tampenii, se refera la barbati acolo, iar epistola este adresata clerului. ergo, pavel considera ca un om/barbat, parte a clerului crestin, dupa parerea lui de celibatar, ar fi bine sa fie ca el.
|
Eu nu am spus ca acei oameni nu ar fi strigat sa il faca episcop, am comentat doar ceea ce ai spus tu, ca Sfantul Ambrozie i-ar fi pus pe acei oameni sa il aclame si sa il puna episcop. Un adevar care contine o minciuna e o minciuna. Iar despre ceea ce a spus Sfantul Pavel nu are niciun rost sa mai comentez. Se vede ca nu ai citit niciodata o viata a unui sfant ca sa vezi de ce fecioria e atat de apreciata sau calugaria este considerata o cale mai inalta (fara sa fie casatoria o cale rea).
|