View Single Post
Vechi 14.11.2017, 21:08:47
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
lasa vrajelile. mereu si mereu a fost vorba despre evolutie si transformare, asta fiind parerea mea, si istorie si traditie, asta fiind pnctul tau de vedere. eu am sustinut continuu ca biserica a inceput sa se schimbe imediat dupa Inaltare, practic.
deci, ambrozie a fost membru a aristocratiei militare romane, nu avea nicio treaba cu biserica, trimis sa opreasca o intrunire crestina a ajuns cu soldatii acolo, cineva a strigat ambrozie episcop si aia a fost. gloata a inceput sa urle la randul ei si ambrozie a ajuns ditamai episcopul. asta e istorie. nu crezi? crezi ca e ceva danbrownian? sa fii sanatos, vericule! ei bine, acest ambrozie il va influenta decisiv pe augustin.
pavel nu spune despre despre toti oamenii, du-te la un preot si intreaba-l direct, nu mai citi tampenii, se refera la barbati acolo, iar epistola este adresata clerului. ergo, pavel considera ca un om/barbat, parte a clerului crestin, dupa parerea lui de celibatar, ar fi bine sa fie ca el.
Eu nu am spus ca acei oameni nu ar fi strigat sa il faca episcop, am comentat doar ceea ce ai spus tu, ca Sfantul Ambrozie i-ar fi pus pe acei oameni sa il aclame si sa il puna episcop. Un adevar care contine o minciuna e o minciuna. Iar despre ceea ce a spus Sfantul Pavel nu are niciun rost sa mai comentez. Se vede ca nu ai citit niciodata o viata a unui sfant ca sa vezi de ce fecioria e atat de apreciata sau calugaria este considerata o cale mai inalta (fara sa fie casatoria o cale rea).
Reply With Quote