View Single Post
Vechi 16.11.2017, 19:50:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
pai e fals, mincinos, ce scrie acolo.
Faci o afirmatie fara sa ai o dovada, doar parerea ta. Si vrei ca parerea ta sa fie argument, tu considerandu-te reper. Nu ai dovezi impotriva adevarului, il respingi doar instinctiv, bazandu-te pe niste preconceptii capatate pe undeva.
Citat:
eu nu dispretuiesc biserica si mi-ar parea tare rau sa creada cineva asta.
e adevarat, nu cred ca exista asa ceva, sfinti. toti astia, incepand cu petre si terminand cu cine vrei tu, au fost doar niste oameni.
Din ceea ce scrii rezulta ca tu nu stii cine sunt sfintii. Toti sfintii au fost oameni, nu ai citit niciodata un articol sau o carte ortodoxa? Biserica este formata si din sfinti.
Citat:
eu doresc cu toata simtirea mea sa existe cu adevarat judecata de apoi, sa existe rai si iad, mai ales iad, pentru ca toti cei care au facut rau aici sa sufere macar dupa moarte si ca toti cei neprihaniti, care au suferit degeaba aici, sa fie primiti regeste acolo, sus.

in acelasi timp mi-l imaginez pe Hristos invatandu-ne despre iubire, uitandu-se mai ales la cei sarmani, venit pentru ei, inconjurat de ei, fara manie si plin de dragoste, si apoi vad toti sfintii astia facuti de om denaturand invataturile Lui.
Secretul e ca trebuie sa fii convins de aici, pentru ca daca astepti sa vezi adevarul dupa ce ajungi dincolo va fi prea tarziu. Daca tu crezi ca Biserica te pacaleste inseamna ca nu ai ajuns la intelegerea adevarului (de fapt cred ca nici nu ai cautat sa afli adevarul).
Reply With Quote