View Single Post
Vechi 18.11.2017, 15:10:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Daca nu ai doua vorbe la locul lor, e greu să dovedesti cuiva, ceva.
E neadevarat, pentru ca ai scos intentionat din context. Primul pasaj e din alt mesaj, in care am spus ca in acel pasaj ma refer la ce au spus Apostolii. In ultimul pasaj am spus ca m-am referit si la Sinodul Trulan in mesajele de pana acum. Am spus in mesajul precedent ca este si un canon apostolic care explica ce a spus Apostolul, canonul 17: "Cel care s-a legat cu doua casatorii dupa botez, sau care a luat concubina (tiitoare), nu poate sa fie episcop sau presbiter sau diacon, sau peste tot orice altceva din rândul clerului (din catalogul starii preotesti)."
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Doar eu, neoprotestantii, catolicii si majoritatea ortodocsilor.
Toti te-au contrazis si ti-au tot explicat.

Insa tu ne tot toci la cap cum ca ai un fel de infailibil purtator de cuvant al... Bisericii.
Ca tu nu zici nimic de la tine si doar sintetizezi si exprimi fidel, in toate luarile tale de cuvant, punctul de vedere al Bisericii.
Iar scoti din context, incercand sa manipulezi si sa te legi de persoana cu care dialoghezi, semn ca ti s-au terminat argumentele si te deranjeaza adevarul. Era vorba de discutia pe tema asta si ca aici te prefaci ca nu intelegi, nu de ceea ce ataci tu. Pe langa faptul ca e o ineptie ceea ce afirmi, ca daca te-ar contrazice niste neoprotestanti inseamna ca ei au dreptate. Pe tine daca te contrazic niste martori sau atei inseamna ca ei au dreptate, dupa conceptiile tale. Aiureala asta este de tipul corectitudinii politice, dar tu o folosesti numai cand ai interesul, la fel ca si ecumenismul, ortodocsii sa fie ecumenisti cu tine, dar tu poti spune ce vrei despre Biserica.
Revenind la subiectul discutiei, ai incercat (te-ai contrazis, cum zici tu) sa aduci mai multe subiecte in disuctie, acuzand ca Biserica se afla in eroare si cultul tau ar fi descoperit adevarul, ti-am aratat la toate ca e neadevarat ce spui. Ca tie nu-ti place e normal, nu te obliga nimeni sa faci parte dintr-un cult care nu e in adevar, in loc sa vii in Biserica, "Stalp si temelie a adevarului".
Reply With Quote