View Single Post
Vechi 17.10.2006, 17:49:48
euftalia euftalia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danky
euftalia tu stii cat se lupta un preot pe plan spiritual sa izgoneasca demonu?am vazut cum un posedat cand i se dadea paine sfintita si vin se retragea demonu in pumn si asa de tare strangea pumnu ca nul puteai deschide nici cu....
aici nu e vorba numai de o rugaciune sau slujba e vorba de un conflict pur si simplu care il fac numai cei ce se simt in stare.
Am vazut si eu reportaje cu asa zisi posedati. Stiu ca se zbat, ca tipa cand pune preotul crucea pe ei, v-ati pus problema ca acei oameni sunt bolnavi psihic si sunt victime ale fenomenului de autosugestie crezand ei insisi despre sine ca sunt posedati, atunci e lesne de inte;les de ce se zbat, eu in familie am avut trei cazuri de bolnavi psihici, numarandu-ma si eu printre ele si cam stiu acum cate ceva despre asta, tata s-a inbolnavit cand aveam eu 7 ani, acum am 30. Fratele meu insusi sustinea ca are un duh rau in el, acum s-a linistit. e periculos sa intretineti aceasta psihoza cu posedatii, multi se pot autosugestiona. In primul rand cum am mai spus in acest forum demonul nu intra in om, asa cum nici ingerul nu intra in el. Sunt persoane diferite. Ca boala nu este de la Dumnezeu, asta e adevarat, dar nu cunoastem noi exact cum este cu boala si moartea. In sfanta scriptura se vorbeste de posedati, stiu. Ganditi-va cate cunostinte medicale despre activitatea cerebrala aveau pe atunci oamenii? Iisus le vorbea pe intelesul lor. Inca unexemplu ca Iisus vorbea pe limba oamenilor este cand zice "Nu pot sa dau cainilor mancarea fiilor" citez din memorie, stim ca evreii numeau caini pe cei de alta religie.(Goimi, cum zic si astazi), ori Iisus nu cumva ca considera ca neevreii sunt caini, deci Mesia a vorbit pe intelesul oamenilor. El insusi mai zice "Daca voi nu intelegeti cele omenesti, cum va voi spune voua cele Dumnezeiesti". Deci terminati cu posedatii ca speriati lumea. Aceasta psihoza i-a cuprins si pe calugari. Vedeti cazul Tanacu. Este foarte periculos pentru natia noastra daca continuam cu aceste insinuari. Americanii au alta psihoza: cei bolnavi cred ca au fost rapiti de extraterestri. La ei ziarele de scandal fac caz de existenta extraterestrilor. Vedeti deci ca unui om bolnav daca ii cultivi o frica, psihicul lui fiind slab, este lesne sa se dezvolte un fenomen paranoid. Chemati binele, ignorati ideea de rau, nu are putere cum credeti. Doamne ajuta!
Reply With Quote