View Single Post
Vechi 20.03.2008, 23:19:29
litanul litanul is offline
Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de istoica
Citatul l-am inserat din greseala.
Afirmai undeva mai sus, ca din motivul ca ai multi ortodocsi pe langa tine, cunosti destul de bine ortodoxia. Vreau sa spun ca am crescut intr-o familie de ortodocsi practicanti si nu am ajuns sa cunosc nimic despre acest subiect, decat din momentul in care am inceput sa traiesc ortodoxia. Pana atunci nu vedeam decat o serie de practici, de gesturi, care, din lipsa mea de traire, nu-mi pareau decat ridicole.
Nu-mi face placere sa discut despre ortodoxie sau alte confesiuni religioase. Imi plac foarte mult invataturile din Cuvantul lui Dumnezeu. Am vazut in jurul meu si am simtit si eu ce binecuvantari aduce ascultarea de aceste sfinte invataturi. In rest, cred ca fiecare biserica sau cult vine cu adaugirile sale (mai multe sau mai putine) care nu fac decat sa incurce credinciosii. Asta este o convingere a mea. Sunt atat de multe de cunoscut din ceea ce ne spune Dumnezeu in Sfanta Scriptura, dar noi nu avem timp de asa ceva pentru ca suntem directionati pe alte cai. Personal, imi pare rau de timpul pe care l-am pierdut participand la diferite ritualuri in loc sa invat din ceea ceea ce Dumnezeu ne-a scris. Domnul Iisus Hristos obisnuia sa invete pe norod nu sa-i faca slujbe. Crestinismul este un mod de viata. Avem nevoie de invatatura buna si putere de la Dumnezeu sa facem cum ne invata El.
Reply With Quote