View Single Post
Vechi 04.12.2017, 23:18:24
Craysas123 Craysas123 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.12.2017
Implicit Anonim

Buna seara ! Aleg sa va scriu acest mesaj la o lunga perioada de timp dupa ce ati abordat acest subiect si nu stiu daca voi primii raspuns sau nu ..in fine
Imi doresc sa va transmit ca eu sunt o persoana cu credinta in dumnezeu insa nu pot crede in biserica pentru ca am anumite principii si mi-am format de-a lungul vietii anumite trasee pe care imi doresc sa le respect , va rog, fara suparare .
Pot spune ca gandesc mai nepasator vis a vis de superstitii , vis a vis de deochi si asa mai departe insa..in dupa amiaza asta am avut cel mai halucinant vis din viata mea , am incercat sa vorbesc cu bunica mea despre el, i l-am impartasit si prietenei mele, toata lumea asculta insa...simt ca nu ma poate intelege nimeni cu adevarat, asa ca pentru a-mi simtii sufletul impacat am vrut sa imi exprim povestea si aici :
Totul incepe cu mine aflat undeva la o adunare alcatuita numai din femei ( in jur de 30-40 de ani ) si copii , de acolo eram singurul barbat , aici ne aflam intr-o poiana , pe jos erau covoare iar intregul loc era acoperit cu corturi albe.
Ei bine , aveam in mana bocancii si cautam un loc sigur unde sa mi-i asez asa ca cer voie unei doamne sa ii asez intr-un anumit loc iar aceasta imi permite, apoi o iau la pas si cum mergeam aud o conversatie intre 2 doamne , una stand in picioare langa un cort mare , inconjurata de copii iar cealalta ( mai grasuta) statea intinsa in cort , se pare ca acestea planificau o excursie cu grupul in Brasov ( orasul meu preferat) insa se pare ca in finalul calatoriei le mai ramaneau bani si de altceva iar doamna grasuta din cort ar fii vrut sa vada Campina , eu insa pentru ca am fost de cateva ori prin orasel as fii vrut sa nu se cheltuie banii aiurea si sa se investeasca in altceva asa ca am incercat sa le exprim opinia mea insa vorbind cu femeia inconjurata de copii , aceasta nu ma vedea si nu ma auzea asa ca bag capul in cort si dau sa ii spun ideea mea femeii insa in secunda 2 ma vad intr-un sat de munte pe o ulita extrem de noroioasa , ca dupa o ploaie torentiala si in jurul meu vad oameni fericiti la un festival, toti se plimbau si zambeau iar intr-un singur moment imi vad mama vitrega cheltuind bani cu fratele si sora mea in stanga si in dreapta iar eu imi pun imediat mana pe buzunar unde aveam cei singuri 100 de lei cu care trebuia sa ii cumpar cadou de ziua noastra prietenei mele iar apoi totul se opreste, brusc intunericul cade peste ulicioara si eu ma aflu la o rascruce de drumuri , vad oameni in departare plecand , inca fericiti iar eu sunt terfiat pentru ca vad caini in departare , caini foarte mari ..in stanga mea si in fata unde se continua o alta ulita curbata insa erau departe de mine .
In dreapta mea , ulita urca un deal destul de maricel , foarte aproape de mine care de asemenea era plin de caini mari care latrau la mine puternic, ma simteam extrem de singur dar inchid ochii si o voce de barbat imi spune sa nu imi fie frica pentru ca daca cainii de pe deal erau cu adevarat curajosi ar fii sarit pe mine pana atunci si mi-a spus ca am o singura sansa insa trebuie sa fiu brav, trebuie sa calc cu putere si sa urc dealul plin de curaj si de incredere pentru ca daca cainii imi vor simtii frica sunt ca si terminat dar sa fiu si cu bagare de seama si asa am si facut..l-am urcat cu atentie si apoi am ajuns pe inserat intr-un luminis unde erau zeci de barbati imbracati in straie populare , am incercat sa vorbesc ceva cu ei dar intr-o fractiune de secunda, fara sa stiu ce fac urlu o zicala haiduceasca si ma apuc si ii ucid, pe toti .
Apoi , cumva ma aflu intr-o piata de oras mic luptandu-ma cu o batrana imbracata toata in negru, apuc sa ii fur bastonul si ma trezesc imediat .

Vreau sa spun ca teoretic nu as fii dat importanta acestui vis insa l-am simtit pe tot, de la inceput pana la sfarsit am fost acolo activ, cum nu am mai fost niciodata , am avut niste sentimente absolut incredibile si m-am simtit plin de putere ..
Asa ca va rog, daca il vedeti , imi doresc sa imi redati parerea dumneavoastra sincera
Cu sentimente bune !!
Reply With Quote